Om Gyldenvang Anlæg & Entreprise​

​Gyldenvang Byg & Anlæg blev grundlagt i 2010 af Dennis Gyldenvang, der er uddannet anlægsgartner med speciale i anlægsteknikker. Dennis Gyldenvang har tidligere arbejdet som selvstændig, og han har i flere år arbejdet som projektleder. Han kender derfor til alle processerne, når det kommer til både anlægs– og entreprenørarbejde.

Gyldenvang Byg & Anlæg har derfor mange års erfaring med at anlægge haver, belægningsarbejde og vedligeholdelse, og vi er særligt specialiserede indenfor ekstraordinære haveanlæg af alle størrelser. Som anlægsgartner kan vi lidt af hvert.

Vi løser alle former for anlægsopgaver for både private, virksomheder, boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialiseret anlægsgartner

Vi har specialiseret os inden for anlægssager, belægning og grøn vedligeholdelse, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra udvikling af ideer til dit nye haveanlæg, til hvordan du passer bedst på dine bede og hjælp til træfældning.

Vi påtager os desuden også mindre tømrer- og entreprenøropgaver såsom hjælp til udgravninger. Vi hører til i Roskilde, men vi kører over hele Storkøbenhavn, hvis du har brug for vores ekspertise og kvalitetsarbejde.

Dialog er vigtigt

For os er det vigtigt, at vi altid forventningsafstemmer med kunden, inden vi begynder at udføre arbejdet. Vi kan derfor også godt hjælpe med at rådgive og vejlede til valg af materialer, ideer til udseende af haveanlæg mm. Vi anser aldrig en opgave som løst, før du som kunde er helt tilfreds.​

Kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave for os. Vi kan altid træffes på telefonen eller mail, hvor vi med glæde besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk