Grøn vedligeholdelse

Trænger træerne til at blive fældet, eller er det måske mere busken eller hækken, der har brug for at blive klippet? Uanset hvad du synes, der trænger i haven, så kan Gyldenvang være din anlægsgartner. Det kan både være i forbindelse med, at vi laver et nyt haveanlæg til dig, men det kan også være, hvis du blot ønsker, at haven skal friskes lidt op.

Som anlægsgartnere kan vi lidt af hvert.

Vi kan hjælpe både private og erhverv med en lang liste af ting inden for grøn vedligeholdelse.

Vi udfører blandt andet:

Græsslåning

​Klipning af hæk

​Beskæringer af buske og træer

Træfældning

​Miljøvenlig ukrudtbekæmpelse

​Affaldstømning

​Vedligeholdelse af gårdmiljøer

​Bede og anden beplantning

​P-pladser, veje og fortove

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for hjælp til det grønne?

Hvis du synes, haven trænger til en kærlig hånd, og du bor i nærheden af Storkøbenhavn, så er vi klar til at hjælpe dig videre. Hvis vi ikke selv har tid eller ressourcer til at klare din grønne vedligeholdelse, så sørger vi altid for at sende dig i armene på nogle af vores kompetente samarbejdspartnere.

Vi følger alle vores opgaver til dørs, så du er sikker på, at du får et tilfredsstillende resultat.

Har du spørgsmål til os vedrørende grøn vedligeholdelse eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.​

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk