Søger du en erfaren brolægger?

Så behøver du ikke lede mere!

Gyldenvang brolægger udendørsarealer af alle størrelser, og vi sørger for, at det løfter både det visuelle udtryk og ikke mindst holdbarheden. Vi forvandler dagligt udendørsarealer til nye, smukke områder, der opfylder dine krav til look og behov. Beliggende i Roskilde når vi hurtigt til Ballerup, Greve og resten af Storkøbenhavn.

Vi er en kompetent og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, når det kommer til din nye belægning uanset materialevalg. Når vi går i gang med en belægningsopgave, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, dit budget og området, der skal brolægges.

Sammen finder vi den løsning, der matcher dine behov og dit budget

Det er vigtigt for os at have en god dialog med dig som kunde, inden vi går i gang. Det er for at fastlægge, hvordan du helt konkret ønsker belægningen. I denne proces både guider og rådgiver vores brolægger dig gerne, hvis vi ser andre muligheder eller løsninger.

Som brolægger udfører vi belægningsopgaver med kantsten, brosten, og chaussésten. Vi udfører også belægning med granit, da vi ser det som et smukt og ikke mindst holdbart materiale. Det kræver ingen vedligeholdelse, og looket er tidløst. Men uanset hvilke fliser eller sten, du ønsker lagt, garanterer vi et smukt og solidt resultat til en fornuftig pris.

Vi er ikke tilfredse med kvaliteten af vores arbejde, før du er det!

Kontakt din brolægger i dag

Vi kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til, hvilken form for brolægning, vi kan lave for dig. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud, hvis du allerede ved, hvad du godt kunne bruge en brolægger til. Giv os et kald på 42 39 46 10 eller send os en mail.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk