Haveanlæg i Roskilde, Ballerup & Greve

​Har din have brug for en kærlig hånd? Eller trænger den måske til en total ombygning eller renovering? Gyldenvang kan hjælpe dig med både renovering og nyanlæg af drømmehaven.

Uanset størrelsen på have- eller gårdanlægget, så kan Gyldenvang hjælpe med at udføre dine tanker og ideer. Ikke mindst kan vi guide og rådgive dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der matcher dine behov. Det er vigtigt for os altid at have en dialog med kunden, inden vi går i gang. På den måde sikres du, at vi ender op med et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Specialister i gård- & haveanlæg

Gyldenvang har mange års erfaring med at designe og lave større nyanlæg i form af gård- og haveanlæg. Vi kan derfor lave mere end bare terrassen og parcelhusgrunden.

Vi er derfor en kompetent og kvalitetsbevidst anlægsgartner, når det kommer til at renovere din have og grunden omkring nybyg eller andet. Vi er særligt gode til de mere ekstraordinære og anderledes nyanlæg, hvorfor vi uden tvivl kan løfte dine ideer og føre dem ud i livet.

Er det mest inspiration til, hvordan du kan pifte haven op, så kan vi også være behjælpelige med det. Er du i tvivl om, hvordan din have nogensinde skal få et nyt og friskere look, så behøver du ikke lede videre. Vi ser kun muligheder – ikke udfordringer.

Derfor kan vi også ofte komme med forslag og ideer, som vores kunder ikke selv har overvejet. Også når det kommer til, hvilken beplantning, der passer bedst i en given jordtype med hensyntagen til sollys, verdenshjørner, og hvad haven skal bruges til.

Med fra start til slut

For at sikre, at du til slut får et tilfredsstillende resultat, er det afgørende, at man ved planlægningen besidder den nødvendige viden og ekspertise. Derfor er vi med hele vejen, fra start til slut. Det er derfor os, som sørger for at alle aftaler bliver overholdt, og du kan blot læne dig tilbage i stolen, mens vi udfører vores arbejde.

Vi overholder budgettet og tager altid afsæt i dine ønsker og behov, så du slipper for ærgerlige og pludselige ændringer i planen.

Vi løser anlægsopgaver for:

Private

Virksomheder

​Boligselskaber

​Ejerforeninger

Andelsboligforeninger

​Vi kan som anlægsgartnere også være behjælpelige med belægningsarbejde i dit nye haveanlæg. Vi sikrer den grønne vedligeholdelse og udfører arbejde såsom træfældning, klipning af hæk eller rydning af pladser i byer som Roskilde, Greve og Ballerup.

Kontakt os

Har du brug for inspiration eller hjælp til udførsel af nyanlæg? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk