Professionel etablering af faskiner nær dig​

​Drømmer du om at få mere ud af regnvandet og på samme tid undgå overbelastning af kloaksystemet? Så skal du have etableret en faskine! Hos Gyldenvang Anlæg & Entreprise er vi eksperter i at skabe værdi for dig. Vi opererer helt fra Ballerup til Roskilde – og rykker gerne ud med kort varsel! Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Et sikkert våben mod oversvømmelser

​For langt de fleste boligejere er vandskader desværre ikke et ukendt fænomen. Under barske vejrforhold overbelastes kloaksystemet, og det fører ofte til ubehagelige overraskelser. Med en faskine kan I komme denne bekymring til livs. En faskine er en underjordisk beholder, typisk lavet af plast eller beton, som opsamler og infiltrerer regnvand direkte ned i jorden. På sådan vis afledes en stor del af regnvandet fra dit kloaksystem, og chancen for oversvømmelser reduceres betydeligt

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Miljøvenlig vandhåndtering: Din vej til en frodig have

​Ved at lade os foretage etableringen af din faskine kan du yde en aktiv indsats i den grønne omstilling – og på samme tid spare på vandregningen! Det opsamlede vand i faskinen kan nemlig bruges til havevanding, bilvask eller rengøring, hvilket formindsker dit forbrug af det dyre drikkevand. Faskinen giver på samme tid jorden tid til at absorbere vandet langsomt. Dette øger grundvandsstanden og skaber bedre betingelser for din haves flora. Herudover er etablering af faskiner en utrolig fleksibel proces. Vi kan derfor tilpasse faskinen perfekt til netop din have, så den fremstår usynlig: Så kan du nemt skabe et grønt område ovenpå faskinen og bevare det æstetiske udseende af din ejendom.

Nem installation, store fordele. Udforsk mulighederne i dag!

Hos Gyldenvang Anlæg & Entreprise gør vi en dyd ud af at skabe løsninger, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Vi er fleksible i vores fremgangsmåde og har altid dig med i vores overvejelser. Tøv derfor ikke med at give os et kald på telefon eller via mail nedenfor. Sammen gør vi verden lidt grønnere!

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk