Træfældning og beskæring af Træer i Roskilde, Greve & Ballerup

Træfældning og beskæring af træer i Storkøbenhavn

Gyldenvang Anlæg & Entreprise er din lokale anlægsgartner i Roskilde, hvor vi ofte varetager træfældningsopgaver for kunder i hele Storkøbenhavn, inklusiv Greve og Ballerup. Her udfører vi alt i beskæring af træer og buske, så kontakt os gerne, hvis du har brug for en professionel samarbejdspartner til at udføre træfældningen.

Vi har eksisteret i mere end 10 år, hvilket har gjort, at vi har udført mange forskellige typer af fældning- og beskæringsopgaver i løbet af årene. Det gør, at vi kan trække på vores erfaring og garantere dig et effektivt stykke arbejde. Har du et træ, som er vanskeligt at komme til og fælde, kan du med fordel give os et kald.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foretager vi en træfældning

Ved enhver fældningsopgave garanterer vi, at træfældningen sker på en sikkerhedsforsvarlig måde. For at kunne garantere en sikker fældning sørger vi for, at vores medarbejdere foretager en nøjsom vurdering af træet, inden arbejdet påbegyndes. Deres høje faglighed bidrager til, at vi altid foretager den rigtige form for fældning. Det er især relevant for fældning af træer i byområder eller andre steder, hvor pladsen er træng.

Vores team af dygtige medarbejdere bruger selvfølgelig også det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hos Gyldenvang Anlæg & Entreprise tager vi stort ansvar, når vi er ude hos vores kunder. Vi anser det nemlig som en stor tillidserklæring at få lov til at klare arbejdsopgaven.

Derfor vil du altid opleve, at teamet fra Gyldenvang Anlæg & Entreprise arbejder seriøst og ansvarsbevidst. Vi tager hensyn til forbipasserende, bygninger og generelt vores omgivelser. En træfældning er ikke nogen nem opgave, og vi vil være beærede over at kunne hjælpe dig med netop dét.

Udover træfældning tilbyder vi også at lave anlægsarbejde, anlæg af have, vedligeholde grønne områder og brolægning.​

Fældning af træer i byer eller trænge steder

Hvis du bor i Storkøbenhavn, kan det være et alvorligt problem, hvis du har træer i haven, som er syge eller døde. Døde grene kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko for mennesker, der går forbi din have. Her er det nødvendigt at foretage en fældning eller træbeskæring. Tag os gerne med på råd, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst.

Vi sørger gerne for at beskære dine træer, så de ikke udgør en irritation for naboer eller risiko for forbipasserende. Ved træfældning sørger vi for, at træet falder i den ønskede retning. Her er der dog en udfordring med fældning af bytræer.

Det er ikke alle steder, hvor vi har mulighed for at fælde træet på grund af manglende plads. I disse tilfælde har vi mulighed for at tilbyde nedfiring. Ved en nedfiring af træer værner vi om en høj sikkerhed – og vi har den rette ekspertise til at udføre den gradvise fældning. På den måde fælder vi dele af træet ad gangen og beskytter de emner, der er i nærheden.

Topkapning af træer

Hos Gyldenvang Anlæg & Entreprise kan vi også tilbyde topkapning af træer. Det vil sige, at vi fælder dele af træet ved at klatre op og nedlægge træet bid for bid. Det er en metode, der er meget udbredt i tilfælde, hvor man har meget porøse emner i nærheden af træfældningen, som man ikke kan flytte i sikkerhed.

Det vil sige, at man med en topkapning får en mere kontrolleret træfældning, hvor området omkring træet i højere grad bliver beskyttet. Vi tilbyder altså topkapning, som er en optimal løsning, der tager hensyn til den omkringliggende natur. Ved beskæring af træer udfører vi desuden udtynding af store og vanskeligt tilgængelige træer. Vi stubfræser og rydder store som små stubbe og rødder i forbindelse med vores arbejde.

Vi finder den bedste løsning i samarbejde med dig

Ønsker du, at vi fælder træet, flishugger det og/eller kører grenene væk? Vi tilbyder alle vores kunder, at flis fra træfældningen kan bruges til afdækning på dit anlæg eller deres have. Hvis du ikke ønsker dette, tilbyder vi naturligvis bortskaffelse og bortkørsel til deponering.

I forbindelse med træfældningen er rydningsarbejdet vigtigt, og det tager vi hos Gyldenvang Anlæg & Entreprise naturligvis hånd om. Vi forlader desuden aldrig en arbejdsopgave, før alt er i orden, og kunden er tilfreds. Derfor kan du med fordel kontakte os, hvis du ønsker en effektiv og sikkerhedsforsvarlig træfældning.

Træfældning til en attraktiv pris i Roskilde, Greve og Ballerup

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Kontakt os og fortæl om forholdene for træet, og hvad dine ønsker til træfældningen er.

Ring på tlf. 42 39 46 10 eller send en mail til info@gylden-vang.dk. Vi garanterer et veludført arbejde hver gang – uanset om det gælder en vanskelig træfældning, beskæring af træer eller topkapning.

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk