​Alt inden for gravearbejde med Gyldenvang Anlæg & Entreprise

​Gyldenvang Anlæg & Entreprise er din lokale samarbejdspartner i Roskilde, Ballerup, Hvidovre og omegn. Vi sætter en dyd i at levere arbejde af kompromisløs kvalitet til den aftalte tid, så du får de rette forudsætninger for at komme godt i mål med dit projekt.

I kraft af vores mangeårige erfaring i bygge- og anlægsbranchen kan vi tilbyde alt inden for gravearbejde til private såvel som erhvervskunder. Vi påtager os derfor også både små og store opgaver, så hvad end der er tale om udgravning til et større byggeri eller udgravning i forbindelse med belægningsarbejde i haven, kan du trygt henvende dig til os.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder gravearbejde i og omkring Roskilde og Ballerup

Vi råder over et væld af forskellige maskiner til gravearbejde, der tillader os at arbejde effektivt på såvel store byggepladser som i haver, hvor det er sværere at komme til. Uanset omfanget på din opgave vil du få en eller flere fagligt kompetent personer tilknyttet, så du er sikret den bedst mulige løsning på din graveopgave.​

Her får du et overblik over typer af gravearbejde, som vi typisk udfører for vores kunder, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andet gravearbejde i tankerne:

Udgravning af fundamenter

​Udgravning i forbindelse med dræning

​Udgravning til faskine/lar

​Nedgravning af fx kabler, rør og lignende

Udgravning i forbindelse med haveanlæg

​Kontakt os

Hvis du mangler erfarne fagmænd til gravearbejde, må du endelig rette henvendelse til os hos Gyldendal Anlæg & Entreprise. Der sidder altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om din opgave og give dig et uforpligtende tilbud samt vejledning til dit projekt.

Kontakt os i dag – vi ser frem til at høre fra dig. 

Kontakt os i dag og få et tilbud fra din entreprenør

Som din entreprenør, ønsker vi altid at levere et stykke arbejde, der er veludført – og som ikke mindst lever op til dine forventninger! Vi overholder derfor altid vores aftaler, både i forhold til tidshorisont og omfanget af opgaven, så du som kunde får et tilfredsstillende resultat i enden.

Har du brug for sparring, råd og vejledning i forhold til en entreprenøropgave? Vi kommer gerne forbi og snakker det igennem med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med entreprenørarbejde eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 46 10 eller e-mail info@gylden-vang.dk.

Det siger vores kunder​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Flot arbejde"

Dygtige og effektive og flot arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med Dennis og hans folk. Vil både anbefale dem og bruge dem igen.

Michael, Roskilde

"Professionel rådgivning"

Yderst professionel rådgivning og udført arbejde. Alle aftaler er overholdt punktligt.

Anne Lise, Jyllinge

"Vi er meget tilfredse"

Gyldenvang var gode til at lave ny indkørsel præcis som vi havde drømt den. De startede til tiden og blev hurtigt færdige, vi er meget tilfredse.

Christian, Greve

"Meget fleksible"

Præcis, pålidelig, til at snakke med og de var lydhør for vores ønsker. Meget fleksible. Og ikke mindst et meget fint og flot arbejde de har udført.

Christina, Brønshøj

Se mere på Anmeld Håndværker

Gyldenvang
​Anlæg & Entreprise

Vi hjælper dig med at løse enhver form for anlægsopgave.

Vi anlægger, renoverer, fælder træer og vedligeholder private haver og grønne arealer for boligselskaber, ejerforeninger og kommuner.

Kontaktoplysninger

Gyldenvang Byg Og Anlæg

Engbækvej 7, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 39 46 10

E-mail: info@gylden-vang.dk