Alt inden for gravearbejde med Gyldendal Anlæg & Entreprise

Gyldendal Anlæg & Entreprise er din lokale samarbejdspartner i Roskilde, Ballerup, Hvidovre og omegn. Vi sætter en dyd i at levere arbejde af kompromisløs kvalitet til den aftalte tid, så du får de rette forudsætninger for at komme godt i mål med dit projekt.

I kraft af vores mangeårige erfaring i bygge- og anlægsbranchen kan vi tilbyde alt inden for gravearbejde til private såvel som erhvervskunder. Vi påtager os derfor også både små og store opgaver, så hvad end der er tale om udgravning til et større byggeri eller udgravning i forbindelse med belægningsarbejde i haven, kan du trygt henvende dig til os.

Vi tilbyder gravearbejde i og omkring Roskilde og Ballerup

Vi råder over et væld af forskellige maskiner til gravearbejde, der tillader os at arbejde effektivt på såvel store byggepladser som i haver, hvor det er sværere at komme til. Uanset omfanget på din opgave vil du få en eller flere fagligt kompetent personer tilknyttet, så du er sikret den bedst mulige løsning på din graveopgave.

Her får du et overblik over typer af gravearbejde, som vi typisk udfører for vores kunder, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andet gravearbejde i tankerne:

  • Udgravning af fundamenter

  • Udgravning i forbindelse med dræning

  • Udgravning til kloakering

  • Nedgravning af fx kabler, rør og lignende
  • Udgravning i forbindelse med haveanlæg

KONTAKT OS

Hvis du mangler erfarne fagmænd til gravearbejde, må du endelig rette henvendelse til os hos Gyldendal Anlæg & Entreprise. Der sidder altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om din opgave og give dig et uforpligtende tilbud samt vejledning til dit projekt. Kontakt os i dag – vi ser frem til at høre fra dig.