ERFAREN BROLÆGGER I ROSKILDE, KØGE & TAASTRUP

Søger du en dygtig brolægger, der kan lave flot brolægning, der holder? Så er det GYLDENVANG, du skal have fat i. Vi kan brolægge udendørsarealer, så de løfter både det visuelle og holdbarheden.

At være brolægger er også en livsstil, for ligesom at lave anlægsgartnerarbejde forvandler vi dagligt udendørsarealer til smukke områder, der signalerer kvalitet og stil.

Vi brolægger med granit og engagement

Når Gyldenvang går i gang med en brolægningsopgave, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, dit budget og området, der skal brolægges. Med en god dialog kan vi sammen fastlægge, hvordan du ønsker brolægningen, og hvad der kan lade sig gøre.

Vi lægger typisk med

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

At lave brolægning er arbejde med granit, og som brolægger består svendeprøven også stort set i brolægning med granitprodukter. Det er der en god grund til, for granit er smukt og holdbart, og så kræver det ingen vedligeholdelse. Det er tidløs kvalitet.

Vi brolægger også med andre typer fliser, og gerne en kombination af betonsten og granit, ligesom der findes mange andre kvalitetsfliser og -sten på det danske marked. Uanset hvilke fliser eller sten, du ønsker lagt, garanterer vi et smukt og solidt resultat.

Vi er ikke tilfredse med kvaliteten af vores arbejde, før du er det, for vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal bruge en dygtig brolægger.