Om Gyldenvang Anlæg & Entreprise

Gyldenvang Byg & Anlæg blev grundlagt i 2010 af Dennis Gyldenvang, der er uddannet anlægsgartner med speciale i anlægsteknikker. Dennis Gyldenvang har tidligere arbejdet som selvstændig, og han har i flere år arbejdet som projektleder. Han kender derfor til alle processerne, når det kommer til både anlægs– og entreprenørarbejde.

Gyldenvang Byg & Anlæg har derfor mange års erfaring med at anlægge haver, belægningsarbejde og vedligeholdelse, og vi er særligt specialiserede indenfor ekstraordinære haveanlæg af alle størrelser.

Vi løser alle former for anlægsopgaver for både private, virksomheder, boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Specialiseret anlægsgartner

Vi har specialiseret os inden for anlægssager, belægning og grøn vedligeholdelse, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra udvikling af ideer til dit nye haveanlæg, til hvordan du passer bedst på dine bede og hjælp til træfældning. Vi påtager os desuden også mindre tømrer- og entreprenøropgaver såsom hjælp til udgravninger. Vi hører til i Roskilde, men vi kører over hele Storkøbenhavn, hvis du har brug for vores ekspertise og kvalitetsarbejde.

Dialog er vigtigt

For os er det vigtigt, at vi altid forventningsafstemmer med kunden, inden vi begynder at udføre arbejdet.

Vi kan derfor også godt hjælpe med at rådgive og vejlede til valg af materialer, ideer til udseende af haveanlæg mm. Vi anser aldrig en opgave som løst, før du som kunde er helt tilfreds.

Kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave for os. Vi kan altid træffes på telefonen eller mail, hvor vi med glæde besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os     Kontakt os