- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet

Om GYLDENVANG

Om GYLDENVANG

GYLDENVANG blev grundlagt i 2010 af Dennis Gyldenvang, der er uddannet anlægsgartner med speciale i anlægsteknikker. Dennis Gyldenvang har efterfølgende arbejdet i 6 ½ år som projektleder og har siden 2003 arbejdet som selvstændig anlægsgartner i Nordsjælland og København, og har dermed opnået stor erfaring inden for branchen. Hos GYLDENVANG løser vi anlægsopgaver for både private, virksomheder, boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Specialiseret anlægsgartner i Roskilde og omegn

GYLDENVANG har specialiseret sig inden for anlægssager, belægninger og grøn vedligeholdelse – herunder træfældning. Desuden udfører firmaet mindre tømrer- og entreprenørarbejde. GYLDENVANG har hjemme i Roskilde, men dækker også byer i nærheden af Roskilde. Tøv derfor ikke med at kontakte GYLDENVANG, hvis du fx søger en anlægsgartner i Taastrup eller Hedehusene.

Vi specialiserer os

Hos GYLDENVANG ønsker vi at give den bedste service til vores kunder, og vi sørger derfor altid for at forventningsafstemme med vores kunder, inden vi går i gang med en opgave. Vi arbejder professionelt og har den nødvendige ekspertise til at skabe flotte resultater i samarbejde med dig. Vi anser ikke en opgave som løst, før du er helt tilfreds. ​

​Kontakt GYLDENVANG

Du er meget velkommen til at kontakte GYLDENVANG, hvis du ønsker at bestille en anlægsgartner i Roskilde, Taastrup eller omegn. Vi kan kontaktes på tlf. 42 39 46 10 eller vores mail info@gylden-vang.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når vi har modtaget din henvendelse.

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer anlægs- og vedligeholdelsesopgaver ind, så kontakt os, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet