- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet

Haveanlæg

Haveanlæg i Roskilde, Køge og Taastrup

Har du brug for renovering af en eksisterende have eller opbygning af en ny? Eller ønsker du at få rådgivning til design af et nyt haveanlæg i Roskilde eller omegn? Så er GYLDENVANG en kompetent og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med haveanlægsarbejde af enhver art, og vi udfører opgaver for både private, erhverv og foreninger.

Vi er specialister i haveanlæg

Hos GYLDENVANG beskæftiger vi os med stort set alle opgaver inden for haveanlæg i Roskilde, Taastrup, Køge og omegn. Haveanlæg er et af vores specialer, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra ide til etablering. Hvis du blot mangler lidt inspiration og gode ideer til, hvordan du pifter dit haveanlæg op, så er vi klar til at tilbyde dig professionel sparring.

Med udgangspunkt i mange års erfaring og mange haveanlæg kan vi ofte komme med nogle forslag og ideer, kunderne naturligvis ikke selv har set. Vi har uddannelsen og kompetencerne til at vejlede om, hvilken beplantning der passer bedst i en given jordtype, med hensyntagen til sollys, verdenshjørner, og ikke mindst hvad haven skal bruges til, og hvor meget vedligeholdelse du orker.

Haveanlæg skal anlægges af en professionel anlægsgartner

Ved haveanlægsarbejde er det afgørende for et tilfredsstillende resultat, at man ved planlægning besidder den nødvendige viden og ekspertise. Det er du sikret med GYLDENVANG, som fra start til slut er en professionel, kompetent og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi tager altid afsæt i dine ønsker, behov og dit budget, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med det færdige resultat. Og så overholder vi tidsplaner og aftaler om pris og udførelse. Så kan vi også komme igen, næste gang du skal have arbejdet med dit haveanlæg.

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer anlægs- og vedligeholdelsesopgaver ind, så kontakt os, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Tømrerarbejde

Er der behov for det, står vi klar til at hjælpe dig med enhver tømreropgave. Vi kan blandt andet hjælpe med tilbygning, ombygning, nybyggeri og mindre tømrerarbejde. Inden for tømrerarbejde er vi særligt specialister i hegn, pergolaer, skure og carporte. Disse områder ligger i naturlig forlængelse af det kompetente arbejde, vi laver med belægning og anlæg, og vi kan derfor give dig nogle gode tilbud på at få lavet komplette haveanlæg.

Vi rykker også gerne ud til den mindre opgave, for ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Kontakt os og få et godt tilbud på arbejde med haveanlæg

GYLDENVANG kører dagligt ud og laver haveanlæg i Roskilde, Taastrup og Køge, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer, og hvilken type haveanlæg du drømmer om, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 42 39 46 10 – måske er vi lige i gang med at lave et flot haveanlæg, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet