Renovering & nyanlæg

Har din have brug for en kærlig hånd? Eller trænger den måske til en total ombygning eller renovering? Gyldenvang kan hjælpe dig med endelig at få din drømmehave!

Uanset størrelsen på have- eller gårdanlægget, så kan Gyldenvang hjælpe med at udføre dine tanker og ideer. Ikke mindst kan vi guide og rådgive dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der matcher dine behov. Det er vigtigt for os altid at have en dialog med kunden, inden vi går i gang. På den måde sikres du, at vi ender op med et resultat, der lever op til dine forventninger.

Specialister i gård- & haveanlæg

Gyldenvang har mange års erfaring med at designe og lave større nyanlæg i form af gård- og haveanlæg. Vi kan derfor lave mere end bare terrassen og parcelhusgrunden.

Vi er derfor en kompetent og kvalitetsbevidst anlægsgartner, når det kommer til at renovere din have og grunden omkring nybyg eller andet. Vi er særligt gode til de mere ekstraordinære og anderledes nyanlæg, hvorfor vi uden tvivl kan løfte dine ideer og føre dem ud i livet.

Er det mest inspiration til, hvordan du kan pifte haven op, så kan vi også være behjælpelige med det. Er du i tvivl om, hvordan din have nogensinde skal få et nyt og friskere look, så behøver du ikke lede videre. Vi ser kun muligheder – ikke udfordringer.

Derfor kan vi også ofte komme med forslag og ideer, som vores kunder ikke selv har overvejet. Også når det kommer til, hvilken beplantning, der passer bedst i en given jordtype med hensyntagen til sollys, verdenshjørner, og hvad haven skal bruges til.

Eksempler på nyanlæg

Med fra start til slut

For at sikre, at du til slut får et tilfredsstillende resultat, er det afgørende, at man ved planlægningen besidder den nødvendige viden og ekspertise. Derfor er vi med hele vejen, fra start til slut. Det er derfor os, som sørger for at alle aftaler bliver overholdt, og du kan blot læne dig tilbage i stolen, mens vi udfører vores arbejde.

Vi overholder budgettet og tager altid afsæt i dine ønsker og behov, så du slipper for ærgerlige og pludselige ændringer i planen.

Vi løser anlægsopgaver for:

  • Private
  • Virksomheder
  • Boligselskaber
  • Ejerforeninger
  • Andelsboligforeninger

Vi kan også være behjælpelige med belægningsarbejde i dit nye haveanlæg, sikre den grønne vedligeholdelse såsom træfældning, klipning af hæk eller rydning af pladser.

Kontakt os

Har du brug for inspiration eller hjælp til udførsel af nyanlæg? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os     Kontakt os