- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet

Belægning

Belægning ved Taastrup, Køge & Roskilde

Søger du en brolægger, der kan lave stilfuld og solid belægning i Roskilde eller omegn? GYLDENVANG har stor erfaring med belægnings- og brolægningsarbejde, og vi udfører opgaver for både virksomheder, private og foreninger. Når du vælger GYLDENVANG til dit belægningsarbejde, er du sikret en professionel og kompetent samarbejdspartner, der går op i kvalitetshåndværk.

Vi er eksperter i belægning

Hos GYLDENVANG har vi stor ekspertise inden for belægning, og vi har arbejdet som brolægger i Roskilde og omegn i mange år. Vi kan løse alle former for belægnings- og brolægningsopgaver, store som små. Der er mange muligheder inden for brolægning, og det er derfor også afgørende at få den rette vejledning i denne sammenhæng. Hos GYLDENVANG garanterer vi professionel og kompetent rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ud fra rammerne i netop din brolægningsopgave, sikrer vi dig den bedst mulige løsning.

Det er en stor beslutning at vælge, hvordan du ønsker brolægning, uanset om du er privat kunde eller virksomhed, for brolægning udføres så solidt, at man ikke bare lige skifter det igen næste sæson. Vi laver brolægning, der er holdbar, og holder sig smukt og stabilt i mange år. Og det betyder, at du kan nyde et smukt udendørsmiljø i årene fremover, – og netop derfor er det vigtigt, at det er noget, du vil nyde at se på.

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer anlægs- og vedligeholdelsesopgaver ind, så kontakt os, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

Mange års erfaring med belægning

Hos GYLDENVANG har vi mange års erfaring med belægningsarbejde af forskellig karakter. Belægninger er et af vores specialer, og vi tilbyder således alle former for belægning. Mulighederne er mange, når det kommer til belægning, og egentlig er det kun fantasien, der sætter grænser.

Som udgangspunkt er der dog fire typer sten, som belægningen kan bestå af:

  • Betonsten
  • Granitsten
  • Klinker
  • Sandsten

Hos GYLDENVANG er vi leveringsdygtige i alle typerne, ligesom vi har stor erfaring med at lægge dem. Vi rådgiver gerne om, hvad der er den bedste løsningsmulighed til netop dit projekt, og tager udgangspunkt i, hvad du skal bruge belægningen til, skal der holde biler, spilles bold, plantes bede, eller skal det blot være smukt at se og gå på?

Lad os drøfte dine ønsker om smuk og solid belægning

GYLDENVANG kører dagligt ud og laver belægning i Roskilde, Taastrup og Køge, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer, og hvilken type belægning du kunne ønske dig, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 42 39 46 10 – så får du belægning, der holder!

- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet