- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet

Anlægsgartner

En erfaren anlægsgartner i Roskilde og omegn

GYLDENVANG blev grundlagt i 2010 af Dennis Gyldenvang, der er uddannet anlægsgartner med speciale i anlægsteknikker. Dennis Gyldenvang har efterfølgende arbejdet i mere end 6 år som projektleder og mere end 3 år som selvstændig anlægsgartner i Roskilde. Det betyder, at GYLDENVANG har en meget stor erfaring inden for branchen.

Vi løser anlægsopgaver for både

  • Private kunder
  • Virksomheder
  • Boligselskaber
  • Ejerforeninger
  • Andelsboligforeninger

Hos GYLDENVANG har vi specialiseret os inden for anlægsopgaver, belægninger og grøn vedligeholdelse – herunder træfældning. Derudover udfører vi også mindre opgaver med tømrer- og entreprenørarbejde. Vores firma har hjemme i Roskilde, men vi dækker også Køge, Taastrup og andre byer i nærheden af Roskilde.

Gyldenvang Landskabsteknik arbejder professionelt og har den nødvendige ekspertise til at skabe flotte resultater i samarbejde med dig. Vi anser ikke en opgave som løst, før du er helt tilfreds.

Start med en snak i dag

Vi tager alle typer anlægs- og vedligeholdelsesopgaver ind, så kontakt os, hvis du har behov for en hånd til andet end ovenstående.

En anlægsgartner der favner bredt

Som anlægsgartner er det en daglig glæde og fryd for øjet at få lov at gøre grønne arealer og udendørsarealer smukkere hver dag. Med mange års erfaring som anlægsgartner og projektleder har vi mange ideer til, hvordan udendørsarealer kan anlægges og udføres.

Det afhænger naturligvis også af, hvad arealerne skal bruges til. Er det en pyntehave, et smukt areal, der skal glæde hver dag med smukke planter, blomster, buske og træer, hvor meget vedligehold må det kræve, og skal der kunne spilles fodbold på plænen? Det er noget af alt det, vi spørger dig om, inden vi går i gang med at forvandle en måske kedelig have til et smukt værested.

Fra mark til park – hvad skal der ske i din have

Som anlægsgartner laver vi alt fra den lille opgave til de store projekter, og alle med samme engagement og høje kvalitet. Nogle af de opgaver, vi typisk udfører som anlægsgartner er:

  • Nyanlæg og renovering af haver
  • Alle former for planteopgaver
  • Træfældning og beskæring
  • Brolægning
  • Støttemure og højbede

Kontakt os og få et tilbud fra en dygtig anlægsgartner

Hver dag kører vi ud og laver anlægsarbejde i Roskilde, Taastrup og Køge, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer om entreprenørarbejde og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 42 39 46 10 – så er den professionelle anlægsgartner på vej!

- Funderet på tillid, erfaring og kvalitet